top of page

Følg mig på Snapchat


.. Endnu et socialtmedie som jeg har måtte overgive mig til. Da min bror førte gang kom og fortalte mig om Snapchat, fik jeg hurtigt fortalt ham, at det var noget teenage-fis. Det har jeg så måtte høre for lige siden.

Jeg indrømmer blankt at jeg tog fejl, og er nu selv dybt afhængig af det lille gule spøgelse, der jævnligt opdatere mig på, hvad mine veninder laver.

:)

Nu kan du også følge med i hvad jeg laver. Jeg har åbnet min Snapchat op, og du skal være velkommen til at følge med under navnet Jhelbrandt ..

// Josephine

In english .. Yet another social media which I have committed myself to. When my brother long time ago came and told me  about Snapchat, I was not hesitating when I told him that it was just a new teenage drill. Today I truly admit that I was wrong, and now Im heavily addicted to the little yellow ghost that regularly updates me on what my friends are doing.

 Now you can also follow what I’m doing. I have opened up my Snapchat, and you should feel free to follow by simply adding me as a friend. My username is: Jhelbrandt ..

Comments


bottom of page