top of page

Første hverdag i det nye år..


klar 1
klar 2_Fotor_Collage_Fotor

Første mandag i det nye år. På mange måder en dag der bare skal lykkes, så vi får skudt det nye års hverdage i gang på en god måde.

I dag er vel også dagen hvor vi for alvor tager fat om vores nytårsforsæt og skal have startet dem godt ud?  Hvis du altså har lavet et nytårsforsæt. Jeg har ikke noget nytårsforsæt i år. I hvertfald ikke nogle mål som jeg plejer at have det. I år ønsker jeg mig bare at 2016 skal forstætte som 2015, at jeg skal få afsluttet mit studie godt og jeg skal finde på noget spændende og medrivende at lave når min praktik på Ekstra Bladet er ovre. Har I lavet et nytårsforsæt?

Mit outfit i dag består af et par rå læderbukser fra Muubaa, bluse fra My Sunday Morning, cardigan i cashmere fra Iheart, halskæde fra Day og støvler (min fantastiske julegave fra Andreas) fra Sand.

// Josephine

Comments


bottom of page