top of page

Første juledag

Jeg håber i alle sammen havde en skøn juleaften! Hos mine forældre var vi 18 mennesker, og selvom man kunne have frygtet at det ville blive et kaos, så var det bare helt vildt hyggeligt og skønt at have hele familien samlet. 

I dag har den stået på en sen morgenmad, en lang gåtur i skoven med min mor og nu sidder mine forældre, bror og jeg rundt om bordet, klar til at spille matador. 

Det er virkelig skønt med sådan et par afslappende dage hvor man bare hygger. Når jeg ikke er hjemme hos mig selv er det endnu nemmere, at slappe af for der er ikke lige et skab eller en skuffe som jeg bør rydde op i, eller noget andet praktisk. 

Håber også i nyder de sidste juledage, og at det har været masser af gode pakker under træet i år! 

Knus

// Josephine

Comentários


bottom of page