top of page

Første testshoot for Preferred Models


Jeg sidder i bilen og føler mig en lige del søvnig og spændt! Det er lang tid siden jeg har været oppe før 7 .. haha 😉 Det er jeg i dag, fordi vi har det første testshoot med mulige modeller til mit nye modelbureau – Preferred Models.

Jeg glæder mig helt vildt, til at møde de kandidater, som vi har inviteret ind til photoshootet i dag og i morgen. Jeg håber, at det bliver nogle rigtig gode billeder, og at modellerne er så fantastiske, at vi kan skrive kontrakt med dem.

:-)

I morgen kommer der også et par af de modeller, som jeg allerede har skrevet kontrakt med, så de kan få lavet nogle nye billeder. Dem glæder jeg mig selvfølgelig også til at se igen.

Hele dagen i dag vil jeg forsøge at opdatere bloggen med billeder og video, så I kan følge med i hvad vi laver. Så stay tuned  – og husk at følg @Preferred_Models på instagram

:-)

Og husk at hvis du kan ansøge om at blive model hos Preferred Models ved at sende en mail til apply@preferredmodels.dk – husk billeder og mål. Krav til piger er min. 172 cm og 185 cm for mænd.

// Josephine

Comments


bottom of page