top of page

Fan af søndag..

Mine mange depressions-alene-på-sofane-med-ondt-i-hovedet-søndage er ved at være overstået. De sidste søndage har været helt vildt skønne, og jeg vil faktisk gå så langt som at sige, at jeg er ved at blive helt fan af søndage.

I går aftes var jeg i byen for at fejre min skønne veninde Michele’s fødselsdag. Natten bød på flere farverige drinks, og mødet med flere forskellige barer i København, hvor jeg aldrig har været før. Til sidst tog danselysten over, og vi endte på Simons. Skøn aften i fantastisk selskab. Det er efter aftner som denne, at jeg normalt ikke er gode venner med søndag. Men sådan har det ikke været de sidste par uger og heller ikke i dag.


idag

Her til morgen stod jeg op, og kørte hjem til min bedste veninde, som lavede lækker frokost til mig, inden jeg skulle ud og hjælpe hende og en af hendes venner med et kreativt projekt, som de har gang i. 


image_1363539670212503

Om lidt vil jeg kører hjem til mine forældre og hygge og spise lidt godt mad. Jeg skal tidligt op i morgen, turen går nemlig til Århus.


Solen skinner på mig og jeg er i virkelig godt humør. Dejlig søndag!


// Josephine

Comments


bottom of page