top of page

FANGET PÅ MAURITIUS
I går skulle vi efter planen have forladt Mauritius, og selvom vi ikke var meget for at forlade paradis-øen, så passede det alligevel meget godt. Der ligger nemlig en cyklon og truer med at ramme Mauritius.

Da vi ankom til lufthavnen i går, stod det hurtigt klart, at der var noget helt galt. Det fly vi skulle have været med, var gået i stykker, og i stedet havde de indsat et mindre fly, der slet ikke havde plads til den samme mængde passagerer. Først troede vi slet ikke, at nogen af os kom med, men efter lang overtalelse lykkedes det min mor at skaffe fire pladser på flyet.

Problemet var så bare, at vi har været fem på ferie. Ingen skulle naturligvis efterlades alene på en ø, der muligvis snart bliver ramt af en cyklon.

Da Andreas og jeg snart står overfor en flytning til Vietnam, er vi de eneste, der ikke har job, som vi skulle hjem og passe. Derfor blev det os, der måtte blive tilbage. Trods manglende sol og en mulig cyklon på vej, så sørger vi heldigvis for at nyde de ekstra to dage, som vi har fået. Har I set med på snapchat?

Vi er tjekket ind på et femstjernet resort ved havet, og nyder de smukke omgivelser. Selvom solen er gemt bag skyerne, så er her heldigvis stadig varmt. 🙂

Vi joker altid med, at det ikke ville gøre noget, hvis vi ikke kom med flyet og i stedet kunne blive lidt længere på ferien. Der sker bare aldrig – indtil nu.

// Josephine

Følg min blog på Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page