top of page

FASHION I DON’T GET #4
It’s time for another round of ‘fashion I don’t get,’ and this time – I really don’t get it. What is going on at the french fashion house, normally they have such a exclusive look, but this time it looks more like a bag for children in kindergarten. These bags – and all the other items in the collection is the most ugly thing I have ever seen. I guess they are only designed for kids and cheap russian ladies.

The first time i saw the bags, was in Ho Chi Minh City at the Louis Vuitton store. The whole shop was covered with photos of the new design. Tell me I’m crazy but I believe that the designer and the mangement where pretty drunk when they decided to go with this design.

Am I the only one who don’t get it?

Dansk: Det er blevet tid til endnu et indlæg om “mode jeg ikke forstår,” og den her gang er jeg altså virkelig stået af. Hvad er det lige, der er sket for det franske modehus med det ellers så eksklusive udtryk? De her to tasker – og de andre der hører til samme kollektion, er da noget af det grimmeste jeg længe har set. De ligne “legetasker” til børn eller noget som billige russiske damer uden stil ville rende rundt med.

Jeg opdagede første gang de grimme tasker, da jeg gik forbi Louis Vuitton butikken i Ho Chi Minh City. Hele deres facade var klistret til med billeder af kollektionen, og i alle vinduer stod en model udstillet. Fortæl mig bare, at det er mig der tosset – men jeg tror altså ikke på, at designeren har været ved sine fule fem – og ej heller at modehusets ledelse har været helt ædru, da de tog beslutningen om at sende dem her i butikkerne.

Er jeg den eneste, der ikke forstår det?

Du kan se mine andre indlæg om ‘mode jeg ikke forstår‘ ved at klikke lige her.

// Josephine

Follow my blog: Facebook here Bloglovin here Instagram here Snapchat: Jhelbrandt

Comentarios


bottom of page