top of page

FASHION INSPIRATION // FAVERIGE OUTFITS I VINTERMØRKET
Jeg er pjattet med farver, men det har jeg ikke altid været. Da jeg boede i Danmark gik jeg nærmest kun i sort, hvid og grå, og så havde jeg en enkelt orange sweater, som jeg smed overhovedet ved særlige anledninger 😉

Mine farve-forskrækning har dog heldigvis lagt sig og nu nyder jeg at iføre mig alle regnbuens farver. De to helt store favoritter er orange og lyserød, og derfor er det også de to farver, som jeg har fundet frem til jer i dag.

Selvom det nemmere at hoppe i de faverige outfits når solen skinner, og der er grønne blade på træerne, så er det faktisk en endnu bedre ide at gøre det nu, hvor den danske vinter raser og et hele ofte bliver ret mørt og gråt. Hvorfor ikke sætte lidt kulør, på en ellers grå hverdag?

Jeg håber i hvert fald, at I kan bruge lidt farverig outfit inspiration 🙂

댓글


bottom of page