top of page

FEM SKØNHEDSTIPS DER GØR DIN SOMMER LET OG LÆKKER


Sommeren er over os, solen skinner og temperaturen stiger. Det betyder, at vi skal til at omstille vores skønhedsrutiner, så de matcher både den kraftige sol, varmen og de lange lyse dage, hvor det naturlige look er i fokus. Jeg guider dig her til fem produkter, som jeg sværger til på den her årstid, og som jeg er helt sikker på også vil gøre din sommer meget nemmere.

Leave in-balsam fra Kérastase Soleil

Sol og saltvand er noget af det bedste ved sommeren, men det udfordrer også dit hår. Et tørt og filtret hår er ofte det, der venter efter en lang dag på stranden, men ikke med det her fantastiske produkt fra Kérastase. Med en lille klat i håret efter badet er dit hår både sikret mod udtørring og beskyttet mod solens UV-stråler. Dit hår bliver lækkert blødt og meget nemmere at rede ud.

kerastase-soleil-cc-creme-150-ml-0

Kérastase Soleil CC Creme 229 kr. hos Nicehair.dk

Vippe-extensions

Hvis der er ét skønhedstip, jeg sværger mest til, så er det eyelash extensions – og særligt om sommeren. Forestil dig lige en strandtur med lækre, lange og fyldige vipper, men uden frygt for løbende mascara. At kunne hoppe ud af sengen hver morgen og direkte ud i solen uden at skulle tænke på mascara er helt fantastisk. Sommeren er så kort i Danmark, så hvorfor bruge tid foran makeupspejlet, når den kan bruges i solen?

eyelash

Et nyt sæt eye lash extensions koster 750 kr. hos Lashlab i København. Et nyt sæt eye lash extensions koster 895 kr. hos Lashes & Beauty i Aarhus.

Pudderfoundation fra Bobbi Brown

Foundation i skarp sollys ser bare sjældent rigtig godt ud, og derfor handler det om at finde et alternativ til vintermakeuppen. Det naturlige look hitter helt vildt lige nu, og her kommer Bobbi Browns Sheer Finish Loose Powder ind i billedet. Den lækre pudderfoundation giver en lækker, ensartet hud og en frisk glød uden at lægge sig som en maske henover ansigtet.

Med en god børste er en lækker pudderfoundation det eneste, du behøver i din makeuppung denne sommer.


716170102726

Bobbi Brown Sheer Finish Loose Powder, 300 kr. hos Magasin

Elizabeth Arden læbepomade

Til et enkelt og naturligt sommerlook er bløde læber et must. Solens UV-stråler kan hurtigt få gjort dine læber tørre og triste, og derfor er det vigtigt med en lækker læbepomade, som beskytter mod solen og giver masser af fugt. Elizabeth Ardens læbepomade er min absolutte favorit. Ikke nok med, at den beskytter mine læber, den føles også fantastisk.


269188_1_3_520

Elizabeth Arden Protectant SPF15, 300 kr. hos Stylepit

Kokosolie

Hvis duften af kokos ikke er lig med sommer, hvad er så? Derfor er jeg også ret lykkelig for, at det rent faktisk netop er kokosolie, der er allerbedst for min krop om sommeren. Bodylotion kan i mange tilfælde være fyldt med parfume, som absolut ikke er godt for din hud, hvis du lige har været eller er på vej i solen, så jeg bruger i stedet en naturlig kokosolie.

Kokosolie er egentlig et madprodukt, men det kan også bruges som bodylotion, og så fungerer det faktisk også helt fantastisk som hårkur. Altså et superlækkert all in one-produkt, som du kan tage med på rejsen og nyde duften af hele sommeren. Velvidende, at du plejer din hud så godt som muligt.

kokos


Kokosolie 59,95 kr. hos Helseworld

Fik du også læst indlægget om mine sommerferie planer i går? Ellers kan du læse det her.

// Josephine

Indlægget her har jeg skrevet for My Daily Space

Comments


bottom of page