top of page

Flest titler til Danmark efter finale på Miss Supranational 2012


Der er ingen tvivl om, at den helt store sejr ved en international skønhedskonkurrence, er at være den ene pige, der til slut får sat kronen på sit hovedet og bliver hyldet som vinder.

Men for mig er der heller ingen tvivl om, at Danmark i fredags løb af med en kæmpe sejr.

Ved de internationale skønhedskonkurrencer er der tre forskellige kategorier af titler man kan vinde.

  1. Man kan vinde en ”Continental Titel” (Miss Asien, Miss Afrika osv.  Som kåres ud fra de piger der blev    placeret i TOP 20, men som ikke kom i TOP 5)

  2. Man kan placere sig i TOP 20

  3. Eller man kan vinde en ”kategori” som Miss Elegance, Miss Talent, Miss Personality, Miss Photogenic mm.

Smukke Julia som igennem de sidste tre en halv uge har kæmpet for, at fører Danmark til tops ved Miss Supranational 2012, har gjort sit arbejde bedre end godt! Julia løb nemlig af med ikke bare én eller to titler, nej Julia landede i morges i Danmark med hele tre flotte trofæer.

 Julia er altså den deltager, der kommer hjem med flest titler under armen efter tre hårde uger i Polen.


Sidste lørdag blev talentkonkurrencen afholdt, og her blev Julia kåret som vinder foran mere end 6000 mennesker. I fredags til den store finale kunne Julia så igen lade sig hylde. Først som en af de heldige piger der havde nået med i TOP 20, og senere som Miss Europe.

Jeg er i dag en meget stolt og meget glad National Director. Julia har gjort et fantastisk stykke arbejde, og fortjener sejren.Personligt er det også en stor sejr for mig. Følelsen af at se mine piger vinde ved de internationale skønhedskonkurrencer, er faktisk større, end den gang jeg selv vandt Miss Exclusive Of The World. For mig er det en personlig sejr, at jeg igen får bekræftet, at jeg er god til mit arbejde. At jeg kan finde, udvælge og træne de rigtige piger, så de får Danmark til tops internationalt.

Jeg krydser fingre for, at jeg også vælger rigtigt når jeg på onsdag, sammen med Julia, skal finde Danmarks repræsentant til Miss Global Teen 2012 i Argentina. Vi holder casting i København. Læs hvordan du tilmelder dig castingen på www.josephinehelbrandt.dk/www.josephinehelbrandt.dk/Casting.html

// Josephine

bottom of page