top of page

FORKÆL DIN HUD MED EN FACE MASK DER GIVER SYNLIGE RESULTATER MED DET SAMME
Der er gået lidt beauty-boble i den her henover julen. Man skal jo helst være klar til de mange fester, som for de fleste fylder kalenderen i december, for slet ikke at tale om juleaften – og årets sidste fest, nytår. Jeg har derfor testet en ny face mask fra et anerkendt beauty-brand, der er helt nyt i Danmark.

Tidligere har jeg skrevet om de lækre eye masker fra samme brand, men i dag er turen kommet til Erno Laszlos lækre ansigts sheet masker. Jeg har nemlig forelsket mig i Erno Laszlo Firm & Lift mask + deres Exfoliate & Detox Hydrogel Mask og sidst men ikke mindst Erno Laszlo Sensitive Hydrogel Mask.

Jeg elsker at teste og prøve forskellige ansigts sheet masker, og særligt da jeg boede i Vietnam, var det noget jeg gjorde ofte. Derfor har jeg efterhånden prøvet en del forskellige masker, og der er ingen tvivl om at resultaterne er meget forskellige, alt efter hvilken maske du bruger.

Jeg er blevet sindssygt glad for maskerne fra Erno Laszlo! De ligger i den dyre ende, men til gengæld virker de også! Hver gang jeg har haft en maske på, kan jeg se en forbedring i min hud lige med det samme. Derfor fungere maskerne virkelig godt for mig lige op til et arrangement, hvor jeg gerne vil se godt ud.

Efter at have siddet med maskerne på i 20-30 minutter ser min hud virkelig lækker, ensartet og fyldig hud. De små linjer, som jeg snart ikke længere kan benægte er flyttet ind i mit ansigt, bliver mindre og min hud ser gennemfugtet og jævn ud.

Masken kommer i to dele, så du først sætter en maske på fra panden og nedover næsen og bagefter tager man det nederste stykke og placere fra næsen og ned over hagen, det gør at den er ret nem at have med at gøre og passer til alle ansigtsformer. Maskens konsistens er også værd at nævne, for de er ret tykke og samtidig bløde og gele-agtige, så de hviler blødt mod huden og føles afslappende, at have på.

Når jeg engang imellem forelsker mig i et nyt beauty-produkt, så skal I naturligvis ikke snydes for en anbefaling og det her er en virkelig varm en af slagsen! 🙂

コメント


bottom of page