top of page

Fra Danmarks største skønhedskonkurrence til Danmarks Næste Top Model

Vejen fra Danmarks største skønhedskonkurrence til Danmarks næste top model er åbenbart ikke ret lang. I hvertfald har nu tre Queen Of Scandinavia deltagere nået helt til finalen i Danmarks næste top model.

I år er smukke Danielle med i finalen på DNTM. I 2010 var hun finalist da Queen Of Scandinavia for første gang blev afholdt under min ledelse. Dengang var Danielle en super skøn, og meget sød “drengepige” der virkede en smule usikker på sig selv på trods af hendes vidunderlige udseende. Det er fantastisk at se hende ståle sådan i modelprogrammet på Kanal 4.

danielle

Sådan her så det ud da Danielle var med i Queen Of Scandinavia:

Desktop24

Sidste år var det Louise, Queen Of Scandinavia-finalist i 2012, der vandt den endelige finale og titlen som Danmarks Næste Top Model. Siden har hun fået en stor modelkarriere med kontrakt hos Unique Models og har gået shows for nogle af de mest eftertragtede brands under Copehagen Fashion Week.


louisetop

Flere Queen Of Scandinavia finalister har fået skudt gang i en flot modelkarriere efter deres deltagelse i skønhedskonkurrencen. Jeg glæder mig til at følge Danielle, og forhåbenligt ender hun lige som Louise på troppen af sejrsskamlen. Det kunne være ret fint hvis to tidligere QOS-finalister, to år i træk vinder programmet 😉

Danmarks Næste Top Model sendes hver torsdag kl. 20.00 på Kanal 4.

// Josephine

Comments


bottom of page