top of page

FRA MISS TIL MRS // SÅDAN VAR DE SIDSTE DAGE INDEN BRYLLUPPET
Lad mig starte med at indrømme, at det har taget noget tid for mig at komme hertil, hvor jeg nu er klar til at åbne computeren og sætte ord og billeder på den mest magiske weekend i mit liv. Ikke fordi at jeg ikke har noget at fortælle og dele – for det har jeg virkelig! .. men det har føltes helt forkert, at skulle sætte mig ned og berette om hele eventyret i datid. Jeg har ligesom ikke ville give slip på det hele. Nu her 2,5 uger efter, må jeg nok indse, at vores bryllup er (vel)overstået og tilbage står heldigvis minderne om mit livs største begivenhed.

Jeg har virkelig meget, som jeg gerne vil dele med jer omkring mit bryllup. Alt fra de sidste dages planlægning, til hvordan det hele forløb, hvad jeg har gjort mig af erfaringer og i det hele taget bare mange små og store detaljer om vores eventyrsweekend. Lad os starte med dagene op til brylluppet.Jeg er LYKKELIG for, at vi havde planlagt tre dages forberedelse inden gæsterne ankom. For det første betød det, at vi havde totalt ro på og masser af tid til at få styr på det hele, og at vi samtidig kunne hygge os, bade i søen, spise god italiensk mad og vigtigst af alt falde til i de smukke omgivelser. Andreas og jeg har snakket meget om, at brylluppet for os ikke kun måtte være selve dagen, hvor vi blev viet. Hele oplevelsen starter med frieriet, planlægningen, at dele invitationerne ud, at glæde sig, polterabend og forberedelserne dagene inden. Det er det hele, der tilsammen danner et bryllup og ved at anskue det på den måde, kommer det hele også til at vare meget længere.

Vi landede i Milano onsdagen før vores bryllup, sammen med mine forældre og min bror. Derfra kørte vi ca. en time til Lake Orta, hvor vi checkede ind på det hotel, som vi også havde booket til de fleste af vores gæsterne, under selve bryllupsweekenden. Fra hotellet kørte vi en tur ned i Orta San Giulio, en gammel og meget smuk by, og her spiste vi frokost. Andreas og jeg besøgte jo Orta sidste år, for at se vores wedding venue, og nu at sidde her igen med min familie og være klar til vores bryllup, var virkelig en crazy følelse. Det var vildt fedt at se hvor begejstrede mine forældre og bror blev over omgivelserne. Når man selv er helt flyvende over at kunne holde bryllup i præcis de omgivelser, så er det vildt fedt at se, at andre også synes, at det er magisk.

Tilbage på hotellet mødtes vi med Andreas familie og så stod den på en badetur i søen efterfulgt af prosecco-smagning på terrassen. Vi havde hyret et catering-firma til at stå for alt vi skulle spise og drikke igennem weekenden, på nær omkring vielsen. Der stod vi selv for at købe nogle bobler, som vi kunne skåle med vores gæster i. Derfor skulle vi naturligvis igennem et par flasker, for at finde den helt rette 😉

Andreas og jeg var meget opmærksomme på, at vi skulle huske at være i oplevelsen og finde ro i kroppen. Med så stort et arrangement forude, som man har planlagt i hundrede år, så er det nemt at komme op og kører og være praktisk, på en måde, så man måske glemmer at nyde det samtidig. Vi havde aftalt at spise med Andreas familie onsdag og så m in familie torsdag, så vi ikke begge dage skulle sidde i et stort selskab. Vi havde begge brug for lidt mere ro dagene op til. Det fungerede virkelig godt – og vi var jo alle sammmen sammen i løbet af dagene, når vi gjorde klar til bryllup, så der var masser af tid til at nyde begge vores familiers skønne selskab sammen.

Torsdag tog vi op til det ‘chapel’ som vi havde lejet til vielsen. I Italien skal man være katolik for at blive gift i deres kirker, men vi havde fået lov til at låne en gammel nedlagt kirke, der ikke længere var i officiel brug. Kirken var nu et helt tomt lokale, som vi selv skulle pynte, men de rå vægge i kirken og den smukke omkringliggende natur betød, at vi ikke behøvede at pynte ret meget. Det var så smukt i sig selv. (Mere om vielsen, billeder og omgivelserne i et andet indlæg 😉 )

Hen på eftermiddagen torsdag overtog vi så Villa Antica Colonia, hvor hele brylluppet skulle holdes, og hvor vi selv og vores nærmeste familie skulle bo. Det var fuldstændig magisk at komme tilbage til villaen. Vi var helt høje over de smukke omgivelser, da vi besøgte stedet sidste år, og det var en stor befrielse nu at være tilbage og konstatere, at det var lige så smukt som vi huskede det. Vi fik hurtigt arrangeret hvilke af vores gæster, der skulle bo i hvilke værelser, og så fik vores familie ellers lov til at checke ind og straks efter begyndte vi at klaregøre til brylluppet.

At at gå og pynte op og gøre klar var virkelig en hyggelig process! Vores tætteste familier var så søde til at hjælpe og det blev til et virkelig afslappet og rart projekt, der byggede fantastisk op til den kommende weekend. Vi nåede det meste torsdag, så der var tid til både fælles morgenmad, en badetur, en fælles frokost og et par timer i solen for de fleste fredag – inden alle vores gæster begyndte at melde deres ankomst op ad eftermiddagen.

Det første helt crazy bryllups-boom ramte mig, da Andreas og jeg tog ned på hotellet fredag for at hente vores DJ og fotograf, så vi kunne vise dem rundt – og samtidig villa vi også lige byde velkommen til de første gæster, der var ankommet. Det var fuldstændig vildt at se, at alle vores aller nærmeste lige pludselig var samlet på hotellet. Vi havde selv lige boet på hotellet, og det hele havde været så roligt. Nu var hotellet fuld af liv og på alle altanerne, i restauranten og på gårdspladsen sad vores gæster under den Italienske sol og drak øl og vin. Måske svært for andre at forstå, men det var enormt overvældende og med ét føles det hele meget virkeligt. Nu var vores bryllupsweekend for alvor startet.

Comentarios


bottom of page