top of page

FRA SNEMAND TIL SOMMERGLØD PÅ REKORDTID!

For et par uger siden fejrede jeg min fødselsdag. Jeg havde udvalgt, hvilken kjole jeg skulle have på og havde besluttet, at nu hvor termometeret ikke længere viste kritiske tal, så skulle min fødselsdagsfest være årets første fest med bare ben. Problemet opstod, da jeg på trods af flere ferier til solerige egne henover vinteren, fandt mig selv gå i ét med væggen – Jeg var bleg som en snemand.

Et par dage inden min store fest prøvede min kjole, for at tjekke at den stadig passede. Sidste gang jeg havde den på var til en sommerfest, hvor jeg lige var kommet hjem fra ferie – med en dejlig brun kulør. Nu var det som om, at min kjole ikke var helt lige så flot, som den stod der på et bar blege stænger forneden. Øv! Hvordan skulle jeg nå at blive lækker brun til min fødselsdag? At begynde selv og lege med selvbruner er for risikabelt så få dage før en stor fest, og en tur i solariet er NO GO for mig! Jeg ligger mig ikke ind i sådan et strålehelvede, der med garanti ødelægger din hud og øger risikoen for hudkræft enormt.

Anne Q Skincare var løsningen. Anne er professionel spraytanner, og hun er Københavns ukronede mester i flot kulør på rekord tid! Jeg besøgte Anne Q Skincare dagen før min store fødselsdag. Jeg var hvid da jeg trådte ind i klinikken, men flot og naturlig brun da jeg forlod den igen. På bare 10 minutter havde Anne forvandlet min triste vinterkrop til strandklar. Jeg var lykkelig da jeg igen prøvede min kjole og så hvor meget smukkere den blev med de brune ben forneden.


IMG_8220

Det gode ved spraytan er, at du kan blive hurtigt brunuden nogen bivirkninger. Der er intet som huden kan tage skade af. Jeg vil til hver en tid anbefale et besøg hos Anne Q Skincare, hvis du skal være hurtigt brun. Anne er rigtig sød og super dygtig, så frygt for at blive orange, få streger eller hvad der ellers er af uheldige skrammebilleder derude, behøver du slet ikke tænke på. Hos Anne er du i trykke og professionelle hænder!

Besøg Anne Q Skincares hjemmeside her og læs mere om de forskellige behandlinger!

:-)

// Josephin

Komentar


bottom of page