top of page

FRISØR LOFT: EN LUKSUS OPLEVELSE
I sidste uge havde jeg en anderledes frisør-oplevelse. Efter at have trukket klipningen lidt for langt (til dels på grund af corona) trængte mine lokker virkelig til en ordentlig omgang. Derfor havde jeg booket tid til en Olaplex kur + en klipning hos LOFT Copenhagen i hyggelige Peder Hvitfeldts Stræde i København K. Kuren har jeg fået før hos andre frisører, og hver gang gør den underværker for mit hår, men hos LOFT oplevede jeg, at der blev brugt mere tid på min hårkur. Den fik lov til at sidde længere, og til det sidste step, kom jeg op og sidde med varmelamper på, så masken kunne trænge ekstra godt ind.

Olaplex er en molekylebehandling, der effektivt genopbygger håret ved at reparere ødelagte svovl- og saltforbindelser. Kuren er altså med til at gøre håret både sundere og stærkere. Behandlingen laves kun hos frisøren, men kan følges op med nogle produkter til hjemmebrug. Der er stor forskel på effekten, og jeg anbefaler virkelig at få til frisøren og få lavet en ordentlig behandling, som du så kan følge op med løbende Olaplex hårkur der hjemme.

Frisør LOFT er virkelig hyggeligt indrettet og oser af personlighed og hygge. Tilsat lidt ekstra luksus, der måske ikke er synligt ved første øjekast. Den tid jeg lå ved vasken var ren nydelse. Der er massage i stolen, så at kunne ligge der med lukkede øjne og slappe af, var et tiltrængt luksus-øjeblik, som jeg ikke normalt synes, at man oplever ved frisøren.

Selve klipningen er jo ikke den store udfordring med mig, fordi der ikke skal klippes så meget frisure, men jeg har til gengæld brug for ærlig rådgivning. Jeg vil jo så gerne beholde mine lange lokker, men jeg ved også godt at der fra tid til anden er nødt til at ryge et stykke, for at det kan blive ved med at holde sig sundt og lækkert. Derfor er det virkelig fedt, når man finder en frisør, der forstår at finde det niveau, som matcher mit ønske mellem de to.

Er du på jagt efter en dygtig og grundig frisør, der tager sig god til og gør tingene ordenligt, så kan jeg virkelig varmt anbefale Jakup fra LOFT Copenhagen.

bottom of page