top of page

FROKOST PÅ STRANDEN OG EN NY KJOLE
Da jeg i efterårsferien nød den sydfranske sol foregik de fleste dage i let sommertøj. Det var dejligt for en stund at kunne lægge de lange bukser og stiktrøjerne på hylden. En af de kjoler, som jeg havde med til Cannes er en af mine nye favoritter. Den lækre blå wrap-dress fra Ganni er sindssygt behagelig at have på, og så elsker jeg bare tøj, som er til lige at slynge om kroppen og så spiller dit outfit. Der skal ikke tænktes så meget og det fungere rigtig godt for mig, når jeg enten er på ferie og afslapning skal være i fokus eller på travle dage, hvor jeg ikke har tid til at tænke store tanker om mit outfit, men bare hurtigt skal hoppe i noget nemt, som jeg ved spiller i sig selv.

Jeg synes, at kjole fungere perfekt med sneaks, men den ville også passe godt til en festlig lejlighed, med et par høje sko. Nedenfor har jeg lavet en kollage med kjolen, mine sneaks og mine solebriller – derudover har jeg fundet et par ekstra sko og to tasker, der minder lidt om min.

Du kan klikke på det eller de item du godt kan lide for at komme direkte til den online shop, hvor det forhandles.Comments


bottom of page