top of page

Går du op i tallet på badevægten?


Alt for mange unge piger går alt for meget op i tallet på badevægten. Jeg kender mange piger, der kan får en krise, hvis badevægten pludselig viser et kilo eller to mere, end sidste gang de stod der. Men badevægten siger faktisk intet om dit udseende, din kropsform eller hvor sund du er. Badevægten fortæller udelukkende hvor meget du vejer, ikke hvad det er, der vejer, eller hvordan kiloene er placeret på din krop.

For et par uger siden bemærkede jeg et billede på facebook, som tydeligt viser at tallet på badevægten, ikke er værd at gå op i. Billedet var lagt op af en pige ved navn Christina Pålsen Schneekloth.

Christina mødte jeg første gang i foråret 2012. Hun havde meldt sig til en Bikini Fitness Konkurrence, og manglede hjælp til hendes catwalk- og scene optræden i konkurrencen. Jeg mødtes med Christina i en træningssal, og vi gik i gang med at træne gang og poseringer. Dengang var Christina en smuk, naturlig pige. Hun var tynd men ikke vildt trænet. Hun ville gerne træne mere, og hendes personlige træner havde derfor foreslået hende, at stille op i en Bikini Fitness Konkurrence. Den udfordring havde Christina taget i mod. Jeg tænkte dengang, at det var et sejt mål at sætte sig, men kunne også godt se, at der var meget træning forude hvis hun skulle matche de kvinder, man normalt ser i den type konkurrencer.


Christina endte i top 3, og jeg kan se, at den kæmpe forskel, der er på den Christina jeg mødte i foråret, og den Christina jeg kan se billeder af fra i finalen på Bikini Fitness Konkurrencen i 2012, virkelig har krævet meget tid i fitnesscenteret.

Her er et før og efter billede af Christina, som var det jeg bemærkede på Facebook. På billedet til højre, som er fra november 2011 vejer hun 57,3 kilo. På billedet til venstre, som er taget i januar 2013 er hun 10 kilo tungere.


Som tekst til billedet har Christina skrevet: ”Engang gik jeg meget op i tallene på vægten. Det er jeg stoppet med nu ;-)”

Der er ingen tvivl om at den indsats Christina har lagt i sin træning, er meget imponerende. I morgen kommer et oplæg, hvor Christina deler sin erfaringer. Hun fortæller, hvordan hun holder motivationen oppe, og hvordan hun sørger for at nå sine mål. Hun kommer med masser af gode råd til dig, der for alvor ønsker at se resultater i fitnesscentret. Læs med i morgen – Jeg lover jer at det er motiverende og spændende læsning!

:-)

// Josephine

Comments


bottom of page