top of page

GENIALT KONCEPT // ROBOT HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN PERFEKTE GAVE
Du kender det helt sikkert – en af dine kære holder fest og du glæder dig, men det er tæt på umuligt at finde den rette gave. Jeg har selv stået i den situration hundrede gange, og jeg synes særligt, at det svært at finder gaver til mænd. Min far er for eksempel helt håbløs at købe gave til.

Nu er jeg blevet præsenteret for et nyt koncept, som jeg synes, er hamrende genialt, og som jeg helt sikkert vil bruge fremadrettet, når jeg står og mangler inspiration til den perfekte gave. Min nye bedste ven i den slags situationer hedder “Gavie” og er en robot.

VIL DU SELV PRØVE AT FINDE DEN PERFEKTE GAVE? – PRØV GAVIE HER. (gratis og ukompliceret.)

Gavie lever på Facebook messenger og fungere således, at når jeg skriver til ham, hjælper han mig med at finde den perfekte gave, til den person jeg skal fejre. Den spørg mig blandt andet om køn, alder, interesser og hvad gaven må koste. Udfra mine svar regner den ud, hvad der vil være mit bedste køb – og som om det ikke var nok, så kommer den oveni købet med nogle links til, hvor jeg kan købe det 🙂

Ved at bruge Gavie, får jeg nogle ideer til, hvad jeg kan købe, som jeg måske ikke ellers havde tænkt på. Hvad ved jeg om, hvad en mand på 50 ønsker sig? Ikke ret meget – men det gør Gavie. Hvis jeg ikke er vild med de første ideer, kan jeg bare bede om flere – og flere – og flere, indtil jeg finder den helt rette gave. GENIALT KONCEPT hvis du spørg mig.


// Josephine

Følg min blog: Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt
Commentaires


bottom of page