top of page

Get ready // Back to school!


large

Det var altså altid med lidt sommerfugle i maven, at jeg skulle tilbage i skole. I år er det slut med studiet, men i stedet skal jeg starte i praktik på min nye arbejdsplads. Den her gang er det ikke de samme ting som da jeg var yngre der giver mig sommerfugle i maven, men der skal ikke være nogen tvivl om, at jeg glæder mig rigtig meget til at starte, og endelig få lov til at arbejde som journalist i “den rigtige verden” og ikke bare skrive til underviserene på universitet.

Jeg har her samlet lidt inspiration til dig der skal tilbage i skole efter sommerferien.

:-)

stripe_Fotor_Collage_Fotor

// Josephine

English The summer holiday is almost over, and it is time to go back to school. I remember how exciting it was to back after a long break. When I was younger i always developed as a person during the summer holidays, so when I was going back to school I was thinking of ways to show my “new” personality or my development. Therefore small things like new cloth and a new bag for my school-stuff was important to me at the first day back at school. Above I have collected some items that I think fits perfectly for the first days back.

bottom of page