top of page

Get ready // Back to school!


Sommerferien er så småt ved at være forbi for de fleste, og mange af jer er sikkert på vej tilbage på studiet. Jeg kan tydeligt huske hvordan det var at komme tilbage på skolen efter en lang sommerferie. I de sidste år af folkeskolen og i gymnasiet udviklede jeg mig sindssygt meget henover sommeren, og derfor var det også tit vigtigt for mig når jeg skulle tilbage på skolen at min udvikling kom til syne. Derfor ville jeg altid havde noget af mit nye sommertøj på og også rigtig gerne en ny taske til mine skoleting.

Det var altså altid med lidt sommerfugle i maven, at jeg skulle tilbage i skole. I år er det slut med studiet, men i stedet skal jeg starte i praktik på min nye arbejdsplads. Den her gang er det ikke de samme ting som da jeg var yngre der giver mig sommerfugle i maven, men der skal ikke være nogen tvivl om, at jeg glæder mig rigtig meget til at starte, og endelig få lov til at arbejde som journalist i “den rigtige verden” og ikke bare skrive til underviserene på universitet.

Jeg har her samlet lidt inspiration til dig der skal tilbage i skole efter sommerferien.

:-)

Nr. 1 – her // Nr. 2 – her // Nr. 3 – her // Nr. 4 – her // Nr. 5 – her // Nr. 6 – her

// Josephine

English The summer holiday is almost over, and it is time to go back to school. I remember how exciting it was to back after a long break. When I was younger i always developed as a person during the summer holidays, so when I was going back to school I was thinking of ways to show my “new” personality or my development. Therefore small things like new cloth and a new bag for my school-stuff was important to me at the first day back at school. Above I have collected some items that I think fits perfectly for the first days back.

Comments


bottom of page