top of page

GIVEAWAY // ØKOLOGISK BABYTØJ FRA BABYCARLO

Der har været stille på min blog de sidste mange måneder. En kombination af virkelig meget arbejde, og at jeg er blevet gravid, og har skulle køre virksomheden i stilling, så den kan klarer sig mens jeg er på en form for barsel har gjort, at overskuddet slet ikke har været der. Jeg håber ikke, at du har glemt mig helt 😉 og måske, hvis jeg er heldig, har du endda løbende fulgt med på min Instagram, hvor jeg trods alt har fået delt lidt.

Nu nærmer sommerferien sig – og jeg har kun 2,5 uge til termin. Der er ved at komme lidt mere ro på, og det har givet mig lyst til at igen at genoptage min aktivitet her på bloggen. Det bliver ikke med daglige indlæg som tidligere, men jeg vil opdatere, når jeg har noget nyt på hjertet. Så må vi se, hvor ofte det bliver – og hvor meget overskud jeg har, når jeg får en lille baby på armen. Jeg satser på et par gange om ugen 🙂 (Og bare rolig, det er ikke min plan, at der skal gå for meget babyspam i den 😉 Lad os finde en balance.)
Lad mig starte med fejre min ’tilbagevenden til bloggen’ med en lille giveaway, der matcher ‘mit nye liv.’ Livet hvor jeg pludselig har skulle finde interesse for babyudstyr og graviditetstøj – men også et liv, hvor jeg endelig har fået anledning til at shoppe amok i alt det vanvittigt søde børnetøj der findes!

Et af de steder jeg har handlet er hos BabyCarlo, som bl.a. forhandler det Australske brand ‘PureBaby.’ De sælger økologisk baby- og børnetøj i højeste kvalitet. Jeg har fået de første styles hjem, og det er virkelig nogle lækre sager! Derfor glæder det mig også, at jeg har fået mulighed for at udlodde 2x gavekort til deres webshop.

For at deltage i konkurrencen skal du hoppe over på min Instagram profil: @josephinehelbrandt

Held og lykke 🙂 Og på gensyn inden så længe!

bottom of page