top of page

GIVEAWAY // CRYSTAL NAILS


.. Der er intet der kan ødelægge et fuldendt outfit, som et par grimme negle. Omvendt kan neglene også bruges som den ekstra detalje, der pifter det hele op. Denne uges fødselsdagsgave til mine læsere er et Go Magic Crystal neglesæt fra Alessandro. Det bruges til at lave cool effekter oven på almindelige neglelak.


alessandro-punk-09

Jeg trækker tre vindere, der hver for tilsendt det lækre sæt. Vinderne offentliggøres her på bloggen, og får direkte besked på mail. Det eneste du skal gøre for at være med i konkurrencen er:

1. Følg min blog via Bloglovin’ – klik her. (Det skal du fordi jeg ønsker, at det er mine faste læsere, der vinder præmierne)

2. Skiv en kommentar med dit bedste beautytip nede i kommentarfeltet. Husk at skriv din mailadresse korrekt, så jeg kan kontakte dig når du vinder 😉

(Vinderen af sidste uges GIVE AWAY er Emma Bjørn – Jeg har sendt dig en mail :-))

// Josephine

Comments


bottom of page