top of page

GIVEAWAY // JANE KØNIG LOVETAG
Hvilken periode har været den bedste tid i dit liv indtil nu? Det spørgsmål kræver måske en tænkepause, og mens du tænker, kan jeg fortælle dig, at den fedeste tid i mit liv er lige nu. Sådan føles det i hvert fald. Jeg er lykkelig for at være flyttet til Vietnam, hvor oplevelserne står i kø, og jeg er omgivet af palmer og lækker mad. Den næstbedste periode i mit liv var uden tvivl studentertiden.

I studentertiden falder skuldrene ned på plads og hjertet bliver lettere. Mange års hårdt arbejde når klimaks, intensive uger med eksamen er overstået og foran dig ligger livet, og hvad der føles som friheden og venter. Studentertiden er fyldt med smil, dans og drinks. Den er fyldt med kram, glæde og venner – og så er den fyldt med nogle af de sjoveste fester, en fuldstændig genial vogntur og ikke mindst gaver. 😉

Bliver du snart student, eller kender du en, der får sat huen på i år, så må du ikke snyde dig selv for at se nærmere på de fine smykker som Jane Kønig har lavet – netop med de kommende studenter i tankerne. Jeg fik selv et smykke af mine bedste forældre i studentergave, som jeg stadig går med dagligt og det minder mig altid om min fantastiske studentertid.

GIVEAWAY: Et af smykkerne som Jane Kønig har lavet, er den her fine halskæde på billedet, som du nu kan blive den lykkelige indehaver af. Halskæden kommer med et lovetag og en smuk kløver og du vælger selv, om den skal være i rhodineret sølv som på billedet, eller om du hellere vil have den i forgyldt sølv, sterling sølv eller rosaforgyldt sølv.

For at deltage skal du: 1. Følge min profil på Instagram – her. (@josephinehelbrandt) 2. Skrive en kommentar til dette indlæg, og husk at skriv din email korrekt, så jeg kan kontakte dig hvis du bliver den heldige vinder 🙂

Vinderen trækkes tirsdag d. 20 juni og bliver offentliggjort her på bloggen 🙂

// Josephine

Følg min blog: Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt
Comments


bottom of page