top of page

GIVEAWAY: FÅ FINGRENDE I TRE LÆKRE LAKKER


neglelak

Jeg sætter mig til rette ved bordet, lægger min hånd på underlaget og forsøger at kontrollere de små rystelser i min hånd, mens jeg langsomt og forsigtig placere penslen på min negl og begynder at male løs. Det bliver rigtig pænt, og jeg sidder længe og venter på, at det skal tørre, så jeg undgår de grimme og kiksede hak og mærker, der hurtigt kommer væltende, hvis man ikke er tålmodig og forsigtig. Perfekt resultat og hele ventetiden værd – eller hvad?

Næste morgen er kun to af mine negle farvede, mens resten ligner nogen, der har været i slåskamp med en rasende rødbede. Al den tid og tålmodighed for ingen verdens nytte? Jeg er helt klart færdig med neglelak, der ikke holder. Virker det ikke, så ryger det ud – men når jeg så til gengæld falder over de lakker, der holder i dagevis uden at krakelere, så får de en plads på vinderhylden.

Mine neglelakker fra Appeal4 har helt sikkert fået sådan en plads, og nu vil jeg gerne have lov til at forkæle og glæde to af jer med samme fantastiske følelse af neglelak i flotte farverder bare holder!

:-)

For at deltage i konkurrencen om de tre lækre neglelakker, som du ser øverst på billedet skal du blot følge min facebook side her og skrive en kommentar til det opslag på siden der linker til dette indlæg

Jeg trækker to heldige vindere, som kan se frem til at kunne pynte neglene med lakker der virkelig holder længe uden at skalle af, og som farver så godt igennem at du kun behøver et enkelt lag.

Vinderen trækkes på næste søndag og offentliggøres her på bloggen.

// Josephine

Comments


bottom of page