top of page

GIVEAWAY: Long and powerfull lashes!


Hvilken kvinder drømmer ikke om lange og fylde vipper? .. Jeg kender ikke nogen. Til gengæld kender jeg et hav af piger der har prøvet et utal af mascara, og der er langt imellem dem der holder hvad de lover, og rent faktisk tilføjer det til vipperne, som vi alle sammen gerne vil have – længde og volume.

Min femte fødselsdagsgave til jer et en lækker mascara som jeg selv synes er helt fantastisk. Det er Masterpiece Transform fra Max Factor. I denne uge trækker jeg lod blandt tre heldige vinder, der alle får tilsendt den lækre sorte dame!


3_zps0bd2499d

For at være med i konkurrencen om ugens fødselsdagsgave skal du blot gøre følgende:

1. Følg min blog via Bloglovin’ – klik her. (Det skal du fordi jeg ønsker, at det er mine faste læsere, der vinder præmierne)

2. Følg @QueenOfScandinavia på instagram.

3. Skriv en kommentar i feltet nedenfor. Husk at skriv din mailadresse korrekt, så jeg kan kontakte dig når du vinder 😉

// Josephine

Comments


bottom of page