top of page

Glæd dine nærmeste med smukke buketter


Findes der noget bedre end at få en buket smukke blomster? Jeg forære i hvertfald tit mig selv en buket, fordi jeg bliver så glad af at se på de friske blomster i min lejlighed. Lige for tiden bor jeg på Fyn og det betyder at jeg desværre ikke får set mine veninder og familie lige så meget som da jeg boede tættere på dem i Nordsjælland.

Heldigvis er de rigtig søde til at komme over og besøge mig ligesom at jeg meget ofte er i København. Men alligevel betyder distancen at man skal være endnu bedre til at huske at udtrykke glæden ved at have sine nærmeste i sit liv.

Det kan man eksempelvis gøre via en buket blomster og jeg har fundet et rigtig godt site hvor du kan bestille online og få dem bragt til en du holder af. Det er tilmed også til nogle rigtig fine priser! og så kan de levere samme dag som du bestiller.


topbanner_april_2014_2-950x286

Se deres afbeling i Hellerup her, Birkerød her, Vedbæk her, Lyngby her, Brønshøj her og Virum her. De levere også til de omkringliggende byer.

:)

Hermed et lille tip givet videre! Ha’ en skøn dag

:)

// Josephine

billede

Comments


bottom of page