top of page

GOD STIL TIL HJEMMET // KVALITET BEHØVER IKKE KOSTE MILLIONERHej piger! 🙂 Jeg er så småt gået i gang med at lave en room tour til jer, så I kan se, hvordan vi bor her i Ho Chi Minh. Det er lidt anderledes at flytte ind i en lejlighed, der allerede er møbleret. Vi så godt nok meget grimt, inden vi endte med at vælge den, vi nu er flyttet ind i. Stilen her er meget neutral, og selvom det ikke er møbler, som jeg selv ville have købt, så er jeg ved at blive rigtig glad for at bo her.

En af de ting jeg synes er ret hyggelig ved vores nye hjem, er nogle oliemalerier, der hænger i vores entre. Jeg har aldrig selv tænkt på at have kunst i mit hjem på den måde, men jeg synes faktisk, at det giver noget personligt og eksklusivt til lejligheden (som i øvrigt slet ikke er eksklusivt indrettet 😉 )

Jeg har søgt lidt rundt på nettet for at se, hvad der findes af muligheder for at købe oliemalerier der hjemme. Generelt kan sådan nogle malerier være ret dyre, og jeg synes, at de færreste har formået at følge med tiden. Alligevel er det lykkes mig, at finde et site som har en masse fine og mere moderne oliemalerier fra forskellige kunstnere, og de er faktisk alle sammen til at betale. Sitet hedder Mynewart.dk og alt de forhandler er håndmalet. Det er da lidt mere lækkert, at have noget håndmalet og unikt hængende i stuen, end noget der er printet i 80.000 eksemplarer. 🙂

Du kan finde hele deres sortiment her. De to billeder, jeg har fundet ovenfor kan du finde her og her.

// Josephine

Følg min blog på Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Σχόλια


bottom of page