top of page

Goma // Bedste spiseoplevelse i Odense

Med en menu der får en hver mund til at løbe i vand, et cocktailkort der får dig til at længes efter weekend og en vinmenu der på bedste vis sætter prikken over i’et, er Goma uden tvivl et af de steder du bare SKAL besøge.

I fredags besøgte jeg den hyggelige restaurant på Kongensgade i Odense, og blev forkælet med de lækreste retter og vine. Vi startede med en lækker cocktail i baren. Der går rygter i Odense om at det skulle være byens bedste, så jeg glædede mig til at smage dem, og jeg må indrømme, at det lidt anderledes cocktailkort imponerede. De cocktails vi smagte var virkelig lækre, og så var det dejligt at prøve noget nyt.

For første gang nogensinde fik jeg smagt østers, og inden de blev serveret var jeg ret spændt. Jeg har hørt mange forskellige meninger til smagen, men jeg blev positivt overrasket. Dem jeg smagte var marineret på forskellige vis og smagte virkelig godt!

Udover østers stod menuen på forskellige retter, der var lige så smukke, som de smagte godt. Alle retterne vi fik serveret var en oplevelse, og selv deres sushi var udover det sædvandlige! Til hver ret hørte et nyt glas vin, og på den måde fulgte maden på bordet og vinen i glasset hele tiden hinanden smagsmæssigt.

Alt i alt en helt fantastisk oplevelse. Efter min mening er Goma et sted du simpelthen ikke må snyde dig selv for at opleve!

Du kan se hele deres menukort ved at klikke


IMG_4635.JPG
IMG_4633.JPG
IMG_4625.JPG
IMG_4630.JPG
IMG_4627.JPG
IMG_4628.JPG
IMG_4622.JPG
IMG_4619.JPG
IMG_4617.JPG
IMG_4615.JPG
IMG_4613.JPG

// Josephine

Comentários


bottom of page