top of page

GOODBYE CÔTE D’AZUR

Selvom det har været en virkelig speciel ferie med mere tid i sengen, på hospitalet og med piller end ønsket, så har vi nu alligevel været gode til at få det bedste ud af turen. Derfor havde jeg virkelig heller ikke lyst til at rejse hjem og væk fra de lækre 23 grader i skyggen.

Men nu er jeg her .. Hjemme altså, og i morgen starter en ny uge. Det første på min to do liste er besøg hos egen læge. Jeg håber virkelig, at hun kan hjælpe mig lidt nærmere hvad det præcis er der er galt med min ryg og forhåbenligt hjælper mig af med smerterne. Jeg synes det begynder, at være lidt ulækkert med alle de smertestillende piller jeg skal spise hver dag.

Nu skal lige vi have pakket vores kufferter ud og så står den på god søndagsmiddag hos mine forældre. 🙂

God søndag til jer!

// Josephine

Comments


bottom of page