top of page

GRATIS SCANNING – SE HVOR GAMMEL DIN HUD I VIRKELIGHEDEN ER
Det var med nogenlunde ro i maven, at jeg i dag satte mig i stolen hos Biotherm og fik scannet min hud. “De fleste kvinder er fløjet ud af døren i dag, fordi deres hud var meget yngre end deres faktiske alder.’ sådan lød ordene lige inden, jeg samme mig til rette, klar til at få foretaget en grundig analyse af min hud.

Desværre var resultatet nedslående – ja nærmest tragisk. Mens alle de andre ‘modne’ kvinder, fik konstateret at deres hud “var 25 år” så kunne jeg så prale af, at min 26 årige hud svarede til en hud på 35. Deprimerende! De søde mennesker fra Biotherm spurgte ind til min livsstil og kunne ‘desværre’ ret hurtigt konstatere at mit ellers så elskede og savnede 1,5 års ophold i Ho Chi Minh City nok er årsagen til min huds tilstand. For det første er vores skandinaviske hud ikke designet til at bo under så varme himmelstrøg, og så er luft forureningen også bare værre end den er her hjemme. Det har sat sine spor.

Jeg synes egentlig at min hud er meget pæn – selvom man godt kan se, at jeg ikke længer er 18 år 😉 Derfor var jeg også noget overrasket over, at det virkelig stod så skidt til, når man kiggede længerede ned i dybden på min hud.

Nu har jeg fået en masse lækre produkter med hjem, som skulle kunne hjælpe min hud tilbage i balance og i hvertfald bremse den triste kurve, så min hud ikke fylder 40 før jeg selv.

VIL DU HAVE TESTET DIN HUD GRATIS?

Fra midten af marts kan man gratis få testet sin huds alder hos Biotherm i Magasin på Kongens Nytorv i København. Man kan komme forbi og få taget testen eller man kan bestille en tid på forhånd. (Bestil tid via telefon på: 33182143)

Når testen er færdig får man en grund gennemgang af, hvad det er huden mangler og har brug for. Derefter får man anbefalet nogle produkter, som ens hud vil have godt af, men det er ikke en betingelse, at man køber noget. Hvis man har lyst kan man komme tilbage og få taget en ny scanning seks uger senere, så man kan se om de nye tiltag og nye produkter har hjulpet.

Jeg tænker i hvert fald helt sikkert, at jeg skal ind forbi og have lavet en ny scanning. Det er en god måde at holde øje med hvordan ens hud har det og om de produkter, som man bruger overhovedet har en effekt 🙂

bottom of page