top of page

HÆVEDE FØDDER OG TRÆTTE ØJNE

Efter en weekend med mere end 25 timer i stiletter, sammenlagt 10 timers søvn, Queen Of Scandinavia – The Exclusive Fashion Party fredag og vild fest i RemeeLounge på STAY og efterfølgende fest på ZEN i går, er jeg mere end godt brugt nu.

Weekenden har ikke budt på meget søvn, og heller ikke i dag søndag har jeg tid til, at kaste mig i sengen med en god film. Jeg har virkelig meget arbejde, der skal laves og en lejlighed, der roder udover det sædvanlige. Så der er nok at tage fat på 😉

Men på trods af rod og den manglende søvn, så har det virkelig været en dejlig weekend! I går var virkelig en sjov aften, i fantastisk selskab.

Jeg havde min gode veninde Mille med i byen, og efter et par vilde danse på dansegulvet, flyttede festen op til Martin i DJ pulten. Efter en længerevarende diskussion om blogs, med altid smilende Martin Baltzer – Event Manager på Zen 😉 synes jeg da lige, at han skal have æren af at se sig selv på en af slagsen .

God søndag!

// Josephine

Comments


bottom of page