top of page

HAIR EXTENSIONS DER IKKE SKADER DIT EGET HÅR


Da jeg skulle afsted til min første internationale skønhedskonkurrence i 2009 fik jeg sat extensions i, og det er først indenfor det sidste års tid at jeg synes mit hår er kommet sig efter alle de skader jeg fik på grund af de extensions. Derfor svog jeg, at jeg aldrig mere skulle have sat ekstra hår på, og har altid frarådet alle andre at gøre det, men nu er der kommet en ny metode, som gør at jeg ikke længere ville frygte for mit hår.

Qlabella har lanceret flip-in hair extensions, som er en midlertidig og sikker måde at få længere og mere fyldigt hår. Håret er samlet på en snor, og sættes på midlertidigt. Håret hviler blot under dit eget hår som løftes ud over dine flip-in hair extensions, hvilket giver et helt ny og diskret look. Det tager kun et minut at opsætte, og kun et sekund at fjerne, og du skal aldrig frygte for, at de hår kommer til skade.

Flip-in hair extensions er lavet af den fineste kvalitet af 100% ægte hår, hvilket ogå betyder, at det er en lækker og naturlig følelse at bære rundt på.

Jeg har ikke længere selv brug for extensions, da jeg med tiden har fået rigtig langt og tykt naturligt hår, men til de piger der ønsker mere længde og fylde, er det her en genial metode!

:-)

qlabelle

Comments


bottom of page