top of page

HALVDELEN AF ÅRET ER GÅET: SÅDAN NÅR DU I MÅL MED DIT NYTÅRSFORTSÆT

Med champagneglasset i hånden og øjnene rettet mod himlen og det flotte fyrværkeri, er der næsten ikke grænser for, hvad vi lover os selv, at vi vil gøre- eller blive bedre til i det kommende år. I dag – knap fem en halv måned senere, må det være tid til en mellemregning.

Hvor langt er du kommet med de nytårsforsæt, som du satte dig for 2017? Er du blandt de få, der rent faktisk får gjort noget ved de ting, de drømmer om nytårsaften – eller hører du til den store andel, der hurtigt glemmer de gode intentioner og aldrig rigtig kommer i mål?

Den første gruppe skal klappe sig selv på skulderen og måske overveje at sætte sig nye mål for de resterende seks måneder? Resten af os skal enten erkende, at vi ikke når det mål, som vi brændte for – eller til at kæmpe for at nå det.

Personligt fik jeg ikke rigtig sat mig et mål for 2017, men det er vel aldrig for sent? Jeg er i hvert fald et sted i mit liv lige nu, hvor jeg har lyst til at sætte mig nogle mål for den sidste del af året. Jeg vil gerne i bedre form og ordenligt ovenpå igen efter min diskusprolaps, og så har jeg nogle ønsker til, hvad jeg skal nå at opleve og have ud af min tid i Vietnam. Jeg vil bl.a. gerne møde nogle flere mennesker, opleve flere af de omkringliggende lande og lære lidt af sproget.

Nytårsfortsæt kan være ret personlige, men jeg har valgt at sige mine mål højt – både til Andreas og nu til jer her på bloggen, fordi jeg på en eller anden måde føler, at jeg så er forpligtet overfor andre end mig selv, til at nå dem. Det burde måske være nok, bare at sætte mig nogle mål og nå dem på egen hånd, men at tale om dem, det tror jeg virker for mig. Et andet tips kan være, at hænge billeder eller stikord op i dit hjem, som hver dag minder dig om de mål du gerne vil nå.

Lavede du et nytårsfortsæt i vinters? Hvordan går det så med det nu? 🙂

På billedet ovenfor har jeg et outfit på, der består udelukkende af ting, som jeg har købt i Vietnam. Forleden introducerede jeg jer til mit vietnamesisk fashion-crush LIIQ Rush, og det er lige præcis dér fra, at den her smukke hvide top er fra. Mine shorts, solbriller og sko er købt på et marked.

// Josephine

Følg min blog: Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Comentários


bottom of page