top of page

HAR DU GLEMT MODEMAGASINERNE PÅ FERIEN? Her er den perfekte online strand-læsning!


Hey piger!

Håber I nyder sommervejret, og har tid til at slappe lidt af, uanset om I har ferie eller ej. Jeg er ankommet til Marbella med Carla og Caroline, og her står den på total afslapning i solen. Vi er alle tre kommet afsted uden modemagasiner – og det passer mig virkelig dårligt, for der findes da ikke noget bedre end at bladre sådan et igennem, mens man ligger ved poolen. Heldigvis findes der jo blogs, og pigerne og jeg lå i går og ledte på nettet efter nye inspirerende sites.

Vi faldt blandt andet over siden Dobbeltmode, der giver inspiration om bl.a. tøj, sko og takser til både mænd og kvinder. Ret praktisk hvis du er på ferie med kæresten og vil læse noget sammen? Der er dog flest artikler til kvinder, så du kan også sagtens finde inspiration alene. Siden giver et super godt overblik og er fyldt med fine artikler om tidens trends.

Et andet tip til jeres bloglæsning kunne være Bloglovin’ hvis du opretter en konto kan du følge de blogs du er interesseret i og så får du et personligt feed med nye opslag fra de bloggere du følger. Ret smart! Du kan følge mig på Bloglovin’ her.

// Josephine

SNAPCHAT: Jhelbrandt INSTAGRAM: Josephinehelbrandt


hvid

Commentaires


bottom of page