top of page

HAR DU OGSÅ ONDT I RYGGEN FRA TID TIL ANDEN? SÅ ER HER ET RIGTIG GODT TIPDet er desværre næsten blevet en folkesygdom. Rigtig mange danskere har ondt i ryggen fra tid til anden, og det skyldes formegentlig, at de fleste af os sidder rigtig meget ned i løbet af dagen. Enten fordi man arbejder foran en computer, eller måske er man studerende, og skal sidde til forelæsninger i mange timer. Jeg har fået mulighed for, at dele en rabatkode, til et hold, der fokusere netop på ondt i ryggen, og hvordan vi slipper af med det, og sikre at det ikke kommer igen. (Rabatkoden finder du længere nede i dette indlæg.)

Jeg har selv døjet med ondt i ryggen i flere år, og det blev kun værre efter jeg fik en diskusprolaps for et par år siden. Men nu.. efter mange år og mange forskellige metoder, har jeg endelig fundet vejen til et liv uden ryg-problemer. Jeg er nemlig begyndt at dyrke pilates. Det tog mig lang tid at komme igang, fordi jeg til at starte med synes, at det var noget pjat, det der med at ligge på en måtte og lave øvelser. Jeg skulle have mere vægt og mere fart over feltet..

Men.. Nu må jeg bare sande, at jeg tog fejl og at pilates er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv.

Og så til pointen. 😉 Hvis du også lider af ondt i ryggen fra tid til anden, så vil jeg virkelig varmt anbefale dig, at starte på et af de lukkede ryghold, som de kører hos Pilates CPH. På deres ryghold er man max 10 deltagere, og der er fuld fokus på, hvordan man styrker de dybe mavemuskler og ryggen, hele tiden med fokus på målet – ikke at have eller få ondt i ryggen længere.

Instruktørerne er hamrende dygtige, og så har de udover pilates uddannelsen også en uddannelse som enten afspændingspædagog eller fysioterapeut. Det er fuldstændig ligegyldigt hvilket niveau man er på rent træningsmæssigt. De fleste på mit hold lider af forskellige skader eller ondt på grund af for meget stillesiddende arbejde, men instruktørerne er virkelig gode til at sikre, at alle får noget ud af timen uanset udgangspunkt.

Jeg lover jer for, at jeg kan mærke forskel på min egen krop. Jeg er gået fra at have smerter, som jeg lærte at leve med hver eneste dag, til kun meget få gange om året, at mærke dem. Det havde jeg aldrig troet kunne ske. Resultaterne har jeg altså virkelig mærket på egen krop, og derfor kan jeg kun give min aller mest oprigtige og varme anbefale af Pilates CPH, deres træning og ikke mindst deres ryghold.

RABATKODE

Et ryghold kører over seks uger, med en times træning om ugen. Det koster normalt 995 kr. at deltage i forløbet, men hvis du bruger koden ‘JH’ når du tilmelder dig via hjemmesiden, så skærer de 200 kroner af prisen, og du skal kun betale 795 kr for 6 timers top professionel træning, med fuld fokus på dig og det som din krop har brug for. Det er virkelig billigt.

Vil du læse mere om det lukkede ryghold, kan du gøre det – her.

bottom of page