top of page

HAR FÅET MIN FRIHED TILBAGE!!


YEEAY!! Efter at have kigget i postkassen ca. 500 gange i den her uge, lå der endelig det brev jeg har ventet så længe på!

En tynd lille konvolut fra Danske Bank! Jo tak! Efter en lang uge uden mit Dankort, som blev stjålet, da jeg var i byen sidste lørdag, har jeg endelig fået mit lille blå kort, og derved min frihed tilbage!

Selvom jeg har haft nogen skønne veninder og en hjælpsom bror, som har betalt min benzin til bilen og lånt mig penge til mad, så har jeg virkelig stået i mange situiationer hvor, jeg virkelig er blevet frusteret over ikke at have mit Dankort ved hånden.

Det positive er måske, at jeg har spare lidt penge i den her uge – men helt ærligt? Hvem gider at spare penge pga. tvang..

Det skal være en fornuftig beslutning, som man kan glæde sig over længe. 😉 Det skal ikke være påtvunget, af en dum tyveknægt der nupper mit Dankort!

// Josephine

Comentarios


bottom of page