top of page

Har fået tjekket min fedtprocent

rp_1131539-11-1362070305872_large.jpg
1131539-11-1362070305872_large

I morges var jeg for første gang nede og få tjekket min fedtprocent. Det var ret motiverende. Jeg var spændt på at se, hvordan det står til indeni min krop, og heldigvis var resultatet rigtig positivt. Jeg har så lidt fedt i kroppen, at jeg bestemt ikke må have mindre, og gerne må få lidt mere, min muskelmasse er større end gennemsnittet for piger i min alder, og så fik jeg besked om, at jeg faktisk bør indtage flere kalorier om dagen, end jeg gør lige for tiden. Det var motiverende at se at min krop har det godt indeni, og nu har jeg fået endnu mere lyst til også at nå mine ydre mål. Samtidig var det ret sjovt, at maskinen fortalte at min krop er ung og frisk som en 12-årig krop. 😉 I løbet af de sidste to måneder har jeg lagt min kost om og fået trænet meget mere end jeg plejer. Det har givet mig en meget bedre følelse i kroppen, og det er dejligt, at det så også stemmer overens med, hvad testen fortalte mig i morges. Jeg er stadig super motiveret, nyder at leve sundt, og har bestemt de sidste par måneder genfundet glæden ved at træne. Jeg kan varmt anbefale at få lavet sådan en test, hvis du også skal have et skud med motivation. God fitness-onsdag!

// Josephine

Comentários


bottom of page