top of page

Her er de første otte Queen Of Scandinavia casting byer!


Skriv autografer, få veninder fra hele verden, gå internationale modeshows og før Danmark til tops! Kunne du tænke dig at repræsentere de rød/hvide farver, få en rejse med alt betalt og samtidig opleve et nyt land og en ny kultur på en måde du ellers aldrig får chancen for? Så er det måske nu, at du skal tilmelde dig casting på Queen Of Scandinavia 2015.

I slutningen af februar starter vi igen den landsdækkende castingtour, hvor mit casting-team og jeg kommer hele landet rundt for at finde Danmarks uopdagede skønheder. Til casting skal du starte med at udfylde et skema med informationer omkring dig selv. Derefter får du lagt makeup af vores dygtige makeupartister og til sidst skal du foran kameraet og have taget nogle professionelle billeder, som bliver redigeret og så modtager du dem efterfølgende.

Når vi så har været hele landet rundt, udvælger vi 20 piger der går videre til den store finale. Her skal finalisterne først igennem en workshop hvor de lærer at arbejde som modeller, med catwalktræning, et fashion photoshoot og meget mere.

Dagen efter afholdes så det store finaleshow hvor pigerne skal på catwalken i tøj fra forskellige designere. Her vil dommerne kårer fire vindere der skal ud og repræsentere Danmark, ved hver deres internationale skønhedskonkurrence – med alt betalt.


15399_10152665863609861_4836895997728349857_n

.. Og som alle tidligere år, har jeg valgt at vi skal donere hele indtægten fra finaleshow ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.

I sidste uge offentliggjorde vi de første fire casting byer på Instagram og Queen Of Scandinavias facebookside, og i går kom de næste fire så til. Her er de otte byer vi har offentliggjort indtil nu:

28.02 – Sønderborg 06.03 – Aalborg 07.03 – Århus 13.03 – Næstved 13.03 – Lyngby 20.03 – Herning 21.03 – Odense 27.03 – Kolding

Du tilmelder dig casting ved at sende en mail til tilmeld@queenofscandinavia.dk, med navn, alder, hvor du har hørt om konkurrencen og i hvilken by du ønsker at komme til casting.


Jeg er selv med til alle castings og glæder mig meget til at møde jer alle sammen rundt omkring i landet

:-)

// Josephine

bottom of page