top of page

Her er den nemme løsning til dig der vil stoppe med at ryge


Drømmer du om at stoppe med at ryge, men synes du at det er svært at kvitte smøgerne? Så har jeg her et godt råd, som har hjulpet flere af mine veninder tilbage til et røgfrit liv. E-cigaretter, giver dig følelsen af stadig at ryge, men uden alle de farlige stoffer og tjæren der normalt glider lige ned i dine lunger. Din-ecigaret.dk er et site der sælger forskellige former for e-cigaretter både med og uden nikotin, og det er altså et rigtig godt første skridt, hvis du ønsker at stoppe med at ryge.

Jeg selv har aldrig røget. Jeg synes, at det er det mest ulækre der findes i hele verden, og jeg har meget svært ved at forstå HVOR dumme folk har lov til at være. Hvem tager frivilligt en smøg i munden, når pakken den tages op af tydligt fortæller dig hvor usundt og dødeligt det kan være? (og dem der er rigtig dumme bruger nu alkoholkortet – jo jo alkohol er også usundt, men din lever kan rense sig selv – det kan dine lunger ikke) Hvem har af egen fri vilje lyst til at smøre sine lunger ind i tjære? Jeg begriber det ikke.


hvilke-kemikalier-er-til-stede-i-tobak-cigaretter-800

Dertil kommer også lugten, der hænger fast i alt omkring rygeren. Det er virkelig ulækkert. Jeg kyssede engang med en fyr der havde røget – det var både første og sidste gang. AD!

Derudover er det jo frygteligt at se, hvordan selvkontrollen forsvinder fuldstændigt fra folk når de begynder at ryge. Pludselig SKAL folk have en smøg efter de har spist, og det er svært at stoppe igen. De er blevet afhængige. Tænk at være på den måde afhængig??

Sidst men ikke mindst kan jeg se (ja undskyld piger, men det kan jeg altså) på de af mine veninder der ryger, at deres hud begynder at afsløre dem nu. De veninder jeg har over 25 år, som ryger eller har røget, har simpelthen bare en mere grumset, ujævn, rynket hud end de andre. De smøger du måske synes ser cool ud at have i hånden nu, de ser fanme ikke cool ud når de har sat præg på din hud om at par år.

Så igen.. Lad mig lige opfordre dig til at tjekke din-ecigaret ud, bestil en pakke og kvit røgen. Hvorfor ikke?


rygerlunger

// Josephine

Comments


bottom of page