top of page

HER ER (DEN NYE) VINDER AF EN MIDDAG FOR 2 PÅ DANMARKS MEST ROMANTISKE RESTAURANT
Hver dag fra første december og frem til juleaften udlodder jeg en ny lækker præmie her på bloggen. Næste dag kl. 10.00 trækker jeg vinderen og offentliggøre i samme omgang, den nye giveaway.

Den heldige vinder, der bliver offentliggjort på bloggen, har tre dage til at sende mig en mail og indløse præmien. Hører jeg ikke fra vinderen, så trækker jeg en ny – og det er præcis hvad jeg gør her til aften.

Desværre så nåede vinderen af en romantisk middag for to personer på Danmarks mest romantiske restaurant – Restaurant Fabio ikke at melde sig i tide. Lad det være en opfordring til alle jer andre, der deltager. Husk at tjek bloggen dagen efter, så I ikke går glip af en lækker præmie.

Den nye vinder, som i stedet kan se frem til en romantisk middag på Frederiksberg i København er: Rikke Overgaard. Stort tillykke! Du har nu tre dage til at sende mig en mail (josephine@helbrandt.dk) for at indløse gavekortet, der har en værdi af 1600 kroner.

Husk at du stadig kan nå at deltage i dagens pakkekalender-konkurrence, hvor du har mulighed for at vinde et professionelt-hjemme-neglekit fra Le Mini Macaron. Klik her for at komme direkte til konkurrencen.

Rigtig glædelig jul! 🙂

Yorumlar


bottom of page