top of page

HER ER DET LOPPEMARKED HVOR JEG HAR TJENT FLEST PENGE PÅ AT SÆLGE MINE TING


Når jeg booker en stand på et loppemarked, så er det naturligvis for, at få mere plads i mit skab – og for at tjene penge til nyt tøj 😉 Derfor betyder det også noget for mig, hvor jeg booker en stand. Det skal naturligvis være et loppemarked med mange besøgende, og så må det gerne være et sted, hvor folk godt vil give lidt for tingene, og ikke prutter alting ned til 20 og 30 kroner.

Derfor er mit favorit loppemarked Gentofte Loppemarked, som ligger lige bag ved Charlottenlund station, og derfor er det lige præcis på dét loppemarked, at jeg har booket et par stande henover sommeren. Første gang var i går, hvor jeg havde en helt vildt hyggelig dag i solen, sammen med min veninde Mille. Vi fik solgt rigtig godt ud, og jeg kom hjem med mere end 6000 kroner.

Jeg hader, at smide ting ud. Jeg synes simpelthen at det er frås, synd og spild af ressourser, og derfor elsker jeg til gengæld også, når jeg kan se, at andre kan få glæde af det tøj og de ting, som jeg ikke længere selv er helt høj over. På samme måde elsker jeg også selv, at gå på loppemarked for at finde nye lækre sager til garderoben, og ret ofte kan man gøre nogle virkelig gode køb. Når jeg skal på loppemarked for selv at handle lidt, så tager jeg også altid på Gentofte Loppemarked . Jeg synes, rigtig ofte at det er der, jeg gør de bedste fund.

Hvis du er interesseret i at booke en stand på Gentofte Loppemarked, så er der faktisk stadig et par ledige datoer. Find hele oversigten ved at klikke her.

Comments


bottom of page