top of page

Her er min nye kæreste..


IMG_5676.JPG

Sikkert en overskrift der trækker en masse nysgerrige til. Det er sku lidt underligt sådan at “offentliggøre” det her på bloggen, men den er god nok. Efter knap tre år som single har jeg nu fået en kæreste..

:)

Vi har kendt hinanden i lidt over et år, men har ikke været kærester så længe. Måske I har undret jer over indlæg, hvor jeg ikke nævner, hvem jeg er sammen med, som jeg ellers plejer at gøre? Eksempelvis da jeg besøgte Ystad Saltsjobad i December? Jeg har ikke ville skrive noget om ham, før jeg ligesom var sikker på, at han nu også var en keeper 😉 Det ved jeg nu. Han er det sødeste og behandler mig som en prinsesse!

Derfor er der heller ikke længere grund til at holde ham hemmelig, og hele tiden lade som om jeg bare er alene og hænger ud med mig selv. 😉

Lige som med alt andet personligt jeg deler med jer her, så skal I selvfølgelig også have at vide at han eksistere.

Det er også ham, som jeg lige nu er på tre ugers ferie med i Vietnam, og vi hygger os big time!! Den står på både primitive små hoteller i storbyen og femstjernet luksus på paradisstrand.. Vi kommer aldrig hjem 😉

// Josephine

Commentaires


bottom of page