top of page

HER ER VINDEREN AF EN STARTPAKKE FRA PHILIPS HUE
Hej skønne mennesker! Jeg håber, at I havde en helt fantastisk juleaften i år, med godt selskab, god mad og måske også et par gode gaver 😉 Jeg selv nød aftenen i stor stil sammen med min familie og når jeg nu måtte undvære en rigtig juleaften sidste år, fordi jeg boede i Vietnam, så var det ekstra fantastisk at være hjemme i år og nyde alt det som hører sig til en juleaften! 🙂

Heldigvis er det ikke helt slut med julestemning og gaveregn, for i dag skal jeg have trukket en vinder af den sidste gave i min pakkekalender-konkurrence. Den heldige vinder kan se frem til en helt ny lys-oplevelse i sit hjem, med en Philips Hue start pakke og en helt ny Philips Hue lampe.

Den heldige vinder er… Catharina Sjögren. Du skal nu sende mig en mail på josephine@helbrandt.dk med dit fulde navn, adresse og telefonnummer.

1000 tak til alle jer, der har deltaget i pakkekalenderen her i løbet af december. Jeg håber, at I har nydt den lille gavefest, lige så meget som jeg har nydt at lege julemand 😉

Comments


bottom of page