top of page

HER ER VINDEREN AF LUKSUS HUDPLEJE FRA LANCÔME
Så er det blevet tid til at trække den sidste vinder af min store pakkekalender. Jeg håber, at I har synes at det har været sjovt at være med – og at alle 24 vindere, bliver rigtig glade for deres ekstra julegave! 🙂

Lad mig endelig vide, hvis I synes, at jeg skal lave endnu en pakkekalender næste år!

Årets sidste vinder, der kan se frem til at nyde de her to virkelig lækre produkter fra Lancôme er: Caroline Bølling / @Carolinebolling Stort tillykke! Jeg håber, at du og din hud bliver rigtig glad for de nye produkter.

Du skal nu sende mig en mail (josephine@helbrandt.dk) med dit fulde navn, adresse og telefonnummer. Du har tre dage til at sende mig en mail. Hører jeg ikke fra dig, så trækker jeg en ny vinder.

Rigtig glædelig jul! 🙂

댓글


bottom of page