top of page

Her skal finalen på Queen Of Scandinavia 2014 afholdes


20140620-143340-52420935.jpg

Aldrig er bloggen blevet så forsømt som i den sidste uges tid. Jeg beklager! Tv-eksamen var nær ved at tage livet af mig. I en periode på tre døgn fik vi kun 11 timers søvn i alt, og når der ikke engang er tid til at sove, så bliver der heller ikke tid til at opdatere bloggen desværre.. Men nu er opgaven heldigvis afleveret, og jeg er så småt ved at være ovenpå igen.

Lige nu er min projektleder Christina og jeg på vej til møde hos Charlottehaven på Østerbro, som er den location, der skal danne rammen om den store finale på Queen Of Scandinavia 2014! Stedet er simpelthen så smukt, så jeg kan roligt sige at vi er sikret de mest eventyrlige omgivelser. Mødet i dag går ud på at fastlægge de tekniske detaljer. Finalen nærmer sig med hastige skridt og vi arbejder hårdt for, at det skal blive en stor succes.

Vil du se Charlottehaven? Så tjek denne video


Jeg er tilbage på bloggen, og de næste par uger kommer der masser af opdateringer om forberedelserne til Queen Of Scandinavia. Stay tuned 😉

// Josephine

Comments


bottom of page