top of page

HER SKAL JEG BO DE NÆSTE TO MÅNEDER

Efter tre en halv helt fantastiske uger i Danmark – med fuldplade på min “sommer i Danmark to-do liste,” og masser af gode timer med familie og veninder, er det nu ved at være tid til at vende retur til Asien. I første omgang går turen dog ikke hjem til Vietnam.

I stedet har Andreas og jeg besluttet at bosætte os to måneder på Bali. Vi vil gerne opleve hvordan det er at bo på den indonesiske paradis ø og drømmer om cykelture til stranden, yoga om eftermiddag og en helt masse sundt og lækkert mad.

Når det er sagt, er det naturligvis ikke ren afslapning og ferie der venter. Vi er ved at starte en virksomhed, der har fokus på det vietnamesiske marked, og der er masser af arbejde forude, som skal laves og falde på plads inden vi igen vender hjem til Vietnam og vores base i Ho Chi Minh City. 🙂

Jeg har aldrig været i Indonesien før, så hvis der er nogen, der ligger inde med tips til Bali eller de omkringliggende øer, så send dem endelig min vej! Jeg gider ikke det turistede, men drømmer om at finde de små perler, hvor vi kan opleve det oprindelige og “ægte.”

God søndag :-*

// Josephine

Follow my blog: Facebook here Bloglovin here Instagram here Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page