top of page

Her skal jeg bo når jeg flytter tilbage til København


.. Som i ved flytter jeg snart tilbage til København. Det har været to gode og anderledes år i Odense, og selvom det har været fint at bo her, og at jeg er vild med min lejlighed her, så bliver det virkelig dejligt at komme tilbage til hovedstaden hvor jeg har mine nærmeste veninder, familie og kæreste.

Flere af jer har spurgt til hvor jeg skal flytte hen, og nu er jeg klar til at fortælle jer det. Andreas og jeg har besluttet, at flytte sammen i hans lejlighed på Østerbro. Vi er begge to klar over, at en hverdag med hver vores lejlighed, alligevel bare vil ende med at vi skiftes til at bo i en taske, når man er hos den anden.

Vi har været virkelig meget sammen siden vi blev kærester og har vi begge to lyst til at have en hverdag hvor vi kommer hjem til hinanden og hvor man ikke behøver at sige godnat og godmorgen gennem telefonen.


Vi har valgt at flytte ind i Andreas lejlighed, og den ligger i mit absolut yndlingskvarter på Østerbro. Jeg glæder mig til at skulle cykle rundt i byen i solskin, at kunne gå hjem fra byen og igen at være tæt på mine veninder og impulsive kaffe-dates.

Flytningen begynder så småt her i weekenden, og fra midt maj skrifter jeg officielt adresse. Jeg glæder mig!!

:-)

// Josephine

Comments


bottom of page