top of page

HER TAGER JEG HEN NÅR JEG TRÆNGER TIL SELVFORKÆLELSE OG NY ENERGI
Så snart jeg træder indover dørtærskelen falder mine skuldre helt ned på plads, humøret stiger mindst et par grader og mit sind åbnes med ét og jeg bliver mere end klar til ren genopladning, afslapning og velvære! Duftene, stemningen og de store smil man møder over alt på hotellet er med til at sætte de perfekte rammer om et vakseægte rekreationsophold, der for alvor giver point på overskudskontoen.

Det lille stykke paradis hedder Ystad Saltsjobad og er et af mine absolutte favorit spahoteller – og det kommer altså fra en pige, der har besøgt flere af den slags velvære oaser end gennemsnittet. Alt spiller på YSB. Indretningen er gennemført lækker, personalet er smilende, imødekommende og helt nede på jorden og så er spaafdeligen mere end almindeligt vellykket. På trods af, at hotellet er sindssygt populært og dermed ofte næsten helt fuldt booket, så betyder indretningen af spaen, at man aldrig føler sig omringet af mennesker. Tvært i mod er det en spa med mange små oaser og der giver plads til ro, intimitet, privatliv og ubesværet afslapning.

Udover at jeg altid kommer hjem med ny energi, så sikre et ophold på Ystad Salsjobad mig også altid en gennemført lækker hud. Jeg booker altid en tur gennem The Creek Experience, og selvom det nok mest er en ‘experience’ – altså en oplevelse første gang man prøver det, så bliver jeg aldrig træt af det to timer lange forløb, hvor man med en guide bliver ført gennem forskellige spatraditioner fra hele verden. Først nyder man et fodbad med en speciel massageform fra Asien. Herefter går turen videre igennem dampbad, sauna, hamam og en rasul hvor hele kroppen smøres ind i ler fra Atlasbjergene i Marokko. Til sidst får hele kroppen en lækker fed olie, der giver fugt og sikre en helt vildt lækker og blød hud.

Jeg synes virkelig, at alle fortjener at opleve det her lille stykke paradis. Et ophold på Ystad Saltsjobad er virkelig verden bedste ide!

留言


bottom of page