top of page

Hjælp Miss Denmark til en sikker plads i finalen!


IMG_5953.JPG

Den 4. december er der finale på den internationale skønhedskonkurrence Miss Intercontinental. Der skal pigerne på scenen i gallakjole, national kjole og bikini. Her efter vil dommerne først skære feltet ned til 16 og derefter kåre en top 5, samt vinderen.

Men én af pigerne er så heldig allerede at være sikret en plads i Top 16 når den store finale går i gang. Det er pigen der har fået flest stemmer ved den online voting der netop er gået i gang. Derfor håber både Rosa og Queen Of Scandinavia at I vil hjælpe med at smide en stemme i hendes retning. For Rosa – og for Danmark 😉

Du kan stemme ved at klikke her. – Du scroller lidt ned på siden og ude til venstre er der så en box hvor du kan vælge Danmark og så trykke stem!

Selvom Rosa ikke skulle være så heldig at få den sikre plads i top 16, så er antallet af stemmer stadig vigtigt og noget som dommerne ligger mærke til. De vil nemlig gerne kåre en vinder der har stor opbakning i hendes hjemland. Så stem endelig og del også meget gerne dette indlæg med dine venner på facebook.

På forhånd tak!

:-)

// Josephine

bottom of page