top of page

Holder privat SECOND HAND TØJSALG med veninde på tirsdag!

På tirsdag holder jeg “SECOND HAND TØJSALG” med min veninde Michele. Jeg sælger både tøj, sko, smykker og nogle kollektionsprøver på undertøj – Altså undertøj der aldrig har været brugt, og stadig ligger i original emballage.


FannyLyckmanParis6_large

Vi har talt at vi har over 50 forskellige brands og størrelsesmæssigt rækker vi helt fra XS til XL. 

Meget af mit eget tøj har jeg selv fundet på loppemarkeder, second hand events og genbrugsbutikker. Jeg synes det er virkelig sjovt at gå på jagt sådan nogen steder. Det er oftest her, man kan finde de rigtig sjove og lidt anderledes ting – og så til ingen penge.

Til alle der kigger forbi på tirsdag, byder vi på et koldt glas bobler. Så tag veninderne under armen, og gør klar til at gå jagt i tøjstativerne.


asto

Tøjsalget finder sted i København. Læs meget mere om det på vores facebook event HER

// Josephine

Comentarios


bottom of page