top of page

Home Decor Inspiration


b7b3066798a3b457fc3bf8ab3e273f89

Da jeg var lige drømte jeg om, at blive indretningsarkitekt og det sidder nok stadig lidt i  mig. Jeg elsker at indrette og nusse om mit hjem. Derfor henter jeg også ofte inspiration i boligmagasiner, på Instagram, hos andre bloggere og ikke mindst på Pinterest. Her er et udsnit af nogle af de billeder, som jeg synes er aller lækrest lige nu

:)

In english: When I was younger I dreamed of becoming an interior designer, and the dream is probably still stoked a little bit in me. I love to decorate my home. Therefore I’m often looking for inspiration in magazines,  Instagram, other bloggers and last but not least on Pinterest. Here is some of the pictures, which I think is very hot right now

:)

// Jospehine

Comentários


bottom of page